Informatie voor leden van het Landelijk Ouderpanel

Je bent al lid van het Landelijk Ouderpanel, wat fijn!

Hier vind je informatie over jouw account, problemen met de onderzoeken, uitschrijven en hoe je ons kunt helpen het Landelijk Ouderpanel verder te laten groeien.

Jouw account

Via www.landelijkouderpanel.nl kun je inloggen in jouw persoonlijke digitale omgeving: de panelpagina. Hier staat jouw persoonlijke informatie op basis waarvan we je uitnodigen voor onderzoeken. Hier kun je je emailadres en andere persoonlijke gegevens wijzigen.

Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar www.landelijkouderpanel.nl, vul je emailadres in en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan binnen enkele minuten een email toegestuurd, waarmee je je wachtwoord kunt vernieuwen.

Ik krijg geen uitnodiging voor onderzoek

Als je geen uitnodigingen ontvangt voor onderzoek kunnen er meerdere mogelijke oorzaken zijn.

  • Mails van het Landelijk Ouderpanel komen in je spam terecht. Dit kun je voorkomen door *mail.crowdtech.com in je adresboek op te slaan. Of door regelmatig je spam te controleren op mails van het panel.
  • Als je na aanmelding geen email van ons hebt ontvangen, hebben wij misschien niet het juiste e-mailadres. Het kan zijn dat je tijdens jouw aanmelding een typefout hebt gemaakt. Je kunt dan opnieuw aanmelden via landelijkouderpanel.nl met je correcte emailadres.
  • Je hebt je persoonlijke gegevens niet (volledig) ingevuld. Deze gegevens gebruiken wij om je gericht uit te nodigen voor onderzoeken die bij jouw situatie passen. Dat doen we bij bijna ieder onderzoek. Niets invullen betekent dus dat we je meestal niet uit kunnen nodigen. Je kunt je gegevens aanvullen door in te loggen via landelijkouderpanel.nl. Je kunt deze gegevens altijd weer aanpassen of verwijderen.

Het onderzoek werkt niet

Als de link naar het onderzoek bij jou niet werkt kun je de link uit de uitnodigingsmail kopiëren en plakken in de adresbalk bovenin je internet-tabblad. Probeer dit eventueel ook in een andere internet browser, zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox. Je kunt ook proberen om de vragenlijst te openen op je mobiel of juist je computer. Werkt dat ook niet? Neem dan contact met ons op.

Uitschrijven

Je kunt je uitschrijven voor het Landelijk Ouderpanel via het je persoonlijke panelpagina of onderaan een mail die je van het Landelijk Ouderpanel hebt ontvangen. Na uitschrijving zullen we je niet meer uitnodigen voor onderzoeken of op andere wijze contact met je opnemen.

Hoe meer ouders, hoe harder de stem

Om de stem van ouders goed te laten horen is het van belang om namens veel ouders te kunnen spreken. Dat betekent dat we het Landelijk Ouderpanel willen laten groeien. Daarbij is het extra belangrijk dat er meer vaders, meer ouders met een niet-Nederlandse achtergrond en meer ouders met een mbo-, middelbare schooldiploma of zonder diploma zich bij het panel aansluiten. Ken jij deze ouders? Nodig ze dan uit om zich aan te melden bij het Landelijk Ouderpanel door ze te verwijzen naar de algemene informatie of www.landelijkouderpanel.nl. Of deel het Landelijk Ouderpanel via je eigen social media. Samen staan we sterker!

Contact

088-11 80 200
contact@opvoedinformatie.nl

We zijn ook bereikbaar via Twitter en te volgen via LinkedIn.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor een van onze nieuwsbrieven.

Ja, ik meld me aan!