Algemene informatie over het Landelijk Ouderpanel

Waarom een Landelijk Ouderpanel?

Met het Landelijk Ouderpanel brengen we de ervaringen, meningen, wensen en behoeften van ouders over opvoeden in kaart. Met de uitkomsten verbeteren we de informatie op Opvoeden.nl.

Hoe werkt het?

Ouders in het Landelijk Ouderpanel ontvangen een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek over opvoeden of onderwijs. Hoe vaak je wordt uitgenodigd, hangt af van jouw gezinssituatie. Voor een vragenlijst over pubers zullen we bijvoorbeeld geen ouders uitnodigen met jonge kinderen. Het invullen van de vragenlijst kost je gemiddeld zo’n 5 minuten per onderzoek. Je kunt zelfs tussentijds stoppen en op een later moment verdergaan, zolang het onderzoek nog loopt. Per onderzoek beslis je zelf of je mee wilt doen, er is geen enkele verplichting. Je kunt dus rustig een keertje overslaan als het niet uitkomt. Ook kun je je op elk moment weer uitschrijven voor het Landelijk Ouderpanel.

Wat gebeurt er met de resultaten?

De onderzoeksresultaten gebruiken we om de opvoedinformatie voor ouders te verbeteren. Eén keer per kwartaal krijg je een nieuwsbrief, met de resultaten van gedane onderzoeken en wat wij daarmee gedaan hebben. Zo blijf je op de hoogte van wat er met jouw mening gebeurt.

Doe mee!

Wil je ook meepraten? Om mee te doen, hoef je alleen jouw emailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken voor de persoonlijke panelomgeving. Daarna ontvang je een bevestigingsemail met de vraag om enkele gegevens over jouw gezin in te vullen. Je ontvangt dan vanzelf een eerste uitnodiging om mee te doen aan een peiling of onderzoek.

Privacy

Al jouw persoonlijke gegevens en antwoorden binnen de onderzoeken blijven anoniem en we garanderen dat deze niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Lees hier hoe wij jouw privacy garanderen.

 Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op.

Contact

088-11 80 200
contact@opvoedinformatie.nl

We zijn ook bereikbaar via Twitter en te volgen via LinkedIn.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor een van onze nieuwsbrieven.

Ja, ik meld me aan!