Daniëlle Jansen-Moeliker nieuwe contentmanager Opvoedinformatie Nederland

Per 1 oktober j.l. is Daniëlle Jansen-Moeliker de nieuwe contentmanager bij Opvoedinformatie Nederland. Zij volgt Franky Mangal op. Daniëlle werkte hiervoor als contentconsultant, contentmanager en teamcoördinator. Ze was projectleider en eindredacteur voor overheidsorganisaties, zoals Inspectie van het Onderwijs, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Rijkswaterstaat.

,,Een strategie ontwikkelen, processen managen en de spil zijn tussen veel verschillende partijen en belangen. Daar krijg ik energie van. Transparantie is belangrijk: waar willen we heen, waar staan we, wat komen we onderweg tegen en hoe lossen we dit op? Met elkaar, want iedereen moet zich gehoord voelen en vooral: met de doelgroep.”

,,Als moeder van een dochter van twee ben ik dagelijks bezig met opvoedinformatie. Betrouwbare informatie is daarbij heel belangrijk, want als ouders zoeken we allemaal weleens informatie op. Ik vind het dan ook heel mooi om als contentmanager mee te mogen werken aan betrouwbare opvoedinformatie.”

Daniëlle is maandag tot en met donderdag bereikbaar via danielle@opvoedinformatie.nl en 088-11 80 205.